SÄÄ JA KELI

OTT Pluvio2 S – huoltovapaa sademäärän mittaus

Sadeanturi mittaa veden, lumen tai näiden sekoituksen sadannan yli 99 % tarkkuudella. Lähes huoltovapaana OTT Pluvio² S on ylivoimainen valinta. OTT Pluvio² S ei vaadi kalibrointeja. Laitteen mittaustarkkuus pysyy äärimmäisissäkin olosuhteissa 0,1 mm sisällä, kun sateen intensiteetti on 3000 mm/h – 0,03 mm/h. Pienikokoisena ja kevyenä OTT Pluvio² S sopii asennettavaksi minne tahansa 50 cm x 50 cm kiinteälle alustalle tai 2” putkiasennuksena. Laitteen pieni virrankulutus mahdollistaa aurinkopaneelin käytön useimmissa kohteissa.

Lataa esite

Lufft WS700-UMB all-in-one sääasema

Kompakti All-in-one sääasema mittaa lämpötilan, ilman suhteellisen kosteuden, sateen intensiteetin ja määrän, ilmanpaineen, tuulen suunnan ja nopeuden, sekä UV-säteilyn. WS700:ssa ei ole liikkuvia osia ja on näin ollen huoltovapaa. Avoimen kommunikaatioprotokollan ansiosta laite on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien dataloggereiden kanssa. WS700-UMB soveltuu asennettavaksi esimerkiksi osaksi tieliikenne- ja automaatiojärjestelmiä, lentokentille, satamiin, aurinkosähköjärjestelmiin ja lähes mihin tahansa, missä ympäristöön liittyvää seurantaa tarvitaan.

Lataa esite

Lufft Ventus-UMB tuulimittaus

Tuulisensori mittaa tuulen suunnan ja nopeuden, ilmanpaineen ja ilman virtuaalilämpötilan. Laite sopii erittäin vaativiin olosuhteisiin ja kaikkiin ammattimaisiin kohteisiin, joissa vaaditaan luotettavuutta ja kestävyyttä, kuten lentokentille, tieliikenteen sääasemille, tuulienergian tuotantoon, satamiin, laivoihin, lumivyöryvaaran mittauksiin, tulvaseurantaan sekä teollisiin kohteisiin. Ventus-UMB on huolto- ja kalibrointivapaa, kestää merivettä ja tärinää. Laitteessa ei ole liikkuvia osia. Käyttölämpötila on -20…+60°C ja lämmitysversiolla taataan toimivuus jopa -40°C lämpötilassa. Avoimen kommunikaatioprotokollan ansiosta laite on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien dataloggereiden kanssa.

Lataa esite

Lufft WS601-UMB all-in-one sääasema

Kompakti All-in-one sääasema mittaa lämpötilan, ilman suhteellisen kosteuden, sademäärän, ilmanpaineen, tuulen suunnan ja nopeuden. WS601 ei sisällä liikkuvia osia ja on huoltovapaa. Avoimen kommunikaatioprotokollan ansiosta laite on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien dataloggereiden kanssa. WS601-UMB soveltuu asennettavaksi esimerkiksi osaksi tieliikenne- ja automaatiojärjestelmiä, lentokentille, satamiin, aurinkosähköjärjestelmiin tai lähes mihin tahansa missä ympäristöön liittyvää seurantaa tarvitaan.

Lataa esite

Lufft MARWIS keliolosuhdemittaus liikkuvasta ajoneuvosta 100 mittausta / sekunti

Kosketukseton, optinen keliolosuhdesensori lentokentille, maanteille, testiradoille, lastausalueille, satamiin ja katuverkon talvihoitoon. MARWIS muuttaa ajoneuvon sääasemaksi, joka antaa reaaliaikaista tietoa ja mittaa liikkuvasta ajoneuvosta 100 mittausta sekunnissa: lämpötila, vesifilmin paksuus 6 mm asti, kastepiste, pinnan olosuhteet (kuiva, kostea, märkä, luminen, jäinen), jään prosenttiosuus, pinnan kosteus ja kitka. Laitteen asennus on erittäin yksinkertainen. MARWIS kommunikoi RS-485 tai CAN-väylän kautta tai Bluetooth-yhteydellä älypuhelimen tai tabletin sovelluksen kautta. Mittausdataa hyödynnetään välittömässä liukkaudentorjunnassa, yleisessä kunnossapidossa ja sen suunnittelussa ympäri maailmaa.

Lataa esite

Lufft STARWIS kiinteä, kosketukseton keliolosuhdemittaus 100 mittausta / sekunti

Kiinteästi asennettava, kosketukseton, optinen kelisensori, joka mittaa tien, kentän tai kiitoradan pintaa 100 kertaa sekunnissa: pinnan ja ympäristön lämpötila, vesifilmin paksuus, kastepiste, jäätymislämpötila, pinnan olosuhteet (kuiva, kostea, märkä, luminen, jäinen), jään prosenttiosuus, suhteellinen kosteus, pinnan kosteus ja kitka. StaRWIS-UMB on helppo asentaa ja vaatii vain vähäistä huoltoa. StaRWIS-UMB kommunikointiyhteydet ovat Bluetooth, RS-485, CAN-väylä tai UMB-protokolla.

Lataa esite

Lufft IRS-31Pro-UMB upotettava tiesensori

Kiinteästi asennettava, passiivinen tiesensori. Kaksiosainen rakenne mahdollistaa elektronisten osien huollon, kalibroinnin ja vaihdon ilman asennuksen uusimista. IRS-31 mittaa tien pinnan lämpötilan, vesifilmin paksuuden 4mm asti, jäätymispisteen eri liukkauden torjunta-aineille (NaCl, MgCl, CaCl) laite myös tunnistaa edellä mainittujen aineiden pitoisuudet, keliolosuhteet (kuiva, /kostea/märkä/jää tai lumi/kostea suolattuna/märkä suolattuna), kitkakertoimen ja jääprosentin. IRS-31Pro-UMB tiesensoriin on saatavana kaksi ulkoista maahan eri syvyyksiin upotettavaa lämpötila-anturia. Data kerätään käyttäen SDI-12 tai RS-485 -protokollaa.

Lataa esite